VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Ta kontakt

Vannbåren varme

Hvilken varmekilde egner seg best for ditt bruk? Tingvoll Rør har spisskompetanse innen vannbåren varme, og da spesielt på varmepumper. Vi fører kun produkter i verdensklasse fra ledende leverandører som ES og NIBE. Vi har varmepumper for vannbåren varme, det være seg bergvarmepumper, avtrekksvarmepumper eller andre energieffektive løsninger.

Spør oss om råd, vi har svarene.

Sprinkleranlegg

Med mange års erfaring innen service og installasjon av sprinkleranlegg er vi en trygg samarbeidspartner til å utføre jobben. Et velfungerende sprinkleranlegg kan bokstavelig talt være forskjellen på liv og død, tap av høye verdier eller gjenstander med høy affeksjonsverdi. Vi bistår med alt fra rådgivning til service, vedlikehold og installasjon.

Rehabilitering

Tingvoll Rør bistår deg med rehabilitering og oppussing av våtrom, varmeanlegg, sprinkleranlegg og det som ellers behøver vedlikehold og modernisering. Er det kanskje på tide å kvitte seg med gamle løsninger, eller har du en lekkasje som må tettes? Vi tar på oss små og store oppdrag innen rehabilitering

Nybygg

Bygger du nytt bad, eller er du i gang med et stort boligprosjekt? Tingvoll Rør AS leverer komplette rørtekniske anlegg, for både privatpersoner og bedrifter. Bruk oss gjerne til ditt prosjekt dersom du har behov for en trygg samarbeidspartner med profesjonelle, smarte og gjennomtenkte løsninger.

Sanitæranlegg

Tingvoll Rør bistår deg med vedlikehold, installasjon og service av eksisterende sanitæranlegg. Mange eldre hus kan ha utdaterte vann- og avløpsrør, noe som kan by på store kostnader og skader når du minst venter det. Vi utfører alt av rådgivning, tilkobling og utskifting av komplette sanitæranlegg, samt installasjon og utskifting av armaturer, toaletter og annet sanitært utstyr.

PE-sveising

Info kommer snart.